Friday, July 28, 2017

Keittiöremppa, toinen viikko toteutusta ja lopputulos

Maanantaina asennushommat jatkuivat. Tiistaina 11.7. tulivat jääkaappipakastimet ja liesi. Välitilalevyjä ei näkynyt eikä kuulunut. Yritin ottaa yhteyttä myyjään, mutta puhelimitse ei saanut ketään kiinni. Viskasin sähköpostin.

Ke-to asennettiin tasoja, kaappeja, astianpesukone, tiskiallas. Lisäksi Janne teki sabloonat vetimille ja saimme ne paikoilleen kaappeihin ja laatikoihin. Yläkaapit tulivat sen verran ylös, että mikrolle suunniteltu paikka muuttui. Kävimme vaihtamassa yhden oven Ikeassa, palauttamassa samalla turhiksi osoittautuneita tavaroita ja ostamassa laatikoihin vähän sisusteita sekä liesituulettimen.

Välitilalevyt tulivat viimein perjantaina ja niitä päästiin saman tien asentamaan. Sen jälkeen saatiin valotkin paikoilleen. Musta välitilalevy toimii tosi hyvin. Se antaa kivasti ryhtiä, eikä ole ollenkaan pimeän tai tunkkaisen näköinen. Sunnuntaina keittiö oli jo siinä kunnossa, että siirsimme pöydän takaisin takkahuoneesta. 

Välitilan levyt asennettuna, pari yläkaappia uupuu vielä:


Maanantaina 17.7. putkimies kävi laittamassa hanaan ja tiskialtaaseen putket paikoilleen. Yksi virstanpylväs saavutettu - vesi tulee taas keittiöön, eikä tarvitse käyttää kertakäyttöastoita! Keskiviikkona keittiö saavutti täyden toimintavalmiuden, kun sähkäri kävi kytkemässä lieden.

Vielä puuttuu silikoonit ja listoja, mutta muuten remppa on valmis! Ja melkein aikataulussa, pääosin itse tehden. Jannen isä oli auttamassa tosi paljon, muuten ei olisi saatu näin nopeasti valmista.

Lopputulosta (otan kuvat vielä kaikista suunnista, kunhan listat ym. ovat paikoillaan):


No comments:

Post a Comment