Tuesday, July 25, 2017

Keittiöremontti, ensimmäinen viikko toteutusvaihetta

Remonttiin oli varattu aikaa 2 viikkoa eli Jannen koko kesäloma. Aikataulu oli haasteellinen ja tiukka, mutta yrittänyttä ei laiteta ja hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty...

Ennen rempan alkua olin jo pakannut suurimman osan astioista ym. laatikoihin tai sijoittanut muualle odottelemaan remontin valmistumista.

Maanantaina 3.7. homma alkoi vanhan keittiön purkamisella ja väliaikaisen keittön tekemisellä takkahuoneeseen - jossainhan sitä on syötävä ja valmistettava ruokaa remontin aikana. Kertakäyttöastioilla ja grilliruoalla pärjää kyllä pari viikkoa alkeellisemmissakin oloissa, kun käytössä on kuitenkin jääkaappi, pakastin ja mikro.

Purkuvaihetta: 


Keittiö takkahuoneessa:


Tiistaille olin suunnitellut katon maalauksen. Lisäksi sähkömies oli tulossa vetämään jääkaappipakastimille uuden pistorasian ja irroittamaan vanhan lieden. Todellisuudessa pääsimme pesemään katon ja seinät sekä pakkeloimaan. Keskiviikkona maalattiin katto ja seinät sekä haettiin lattialle tuleva vinyylimatto. Tehtiin valinta välitilalevystä ja tilasin ne netistä, toimitusajaksi luvattiin 1-3 arkipäivää.

Torstaina tulivat kaikki Ikea-tavarat (770 kg koottavaa) sekä astianpesukone. Janne pääsi asentamaan lattiaa. Minä aloitin kaappien kokoamisen olohuoneessa. Yksi isoista kaapeista oli väärän kokoinen ja se luvattiin käydä vaihtamassa seuraavan viikon torstaina. 

Ikean tavarat veivät kaiken tilan eteisessä ja akvaarioiden edessä:Lattia asentuu Jannen toimesta, koirat "auttaa":


Perjantaina 7.7. laitettiin asennuskiskot yläkaappeja varten, koottiin isoja kaappeja, laatikostoja ja laatikoita ja saatiin jo ensimmäiset kaapit seinälle. Koko viikonloppu koottiin sekä asennettiin ja meillä kävi apuvoimiakin:No comments:

Post a Comment